Tallers J.M. Saludes | Tallers J.M. Saludes a Barcelona | Taller a Barcelona | Bosch Car Service a Barcelona

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Contactar amb Tallers J.M. Saludes a Barcelona

A TALLERS J.M. SALUDES reparem qualsevol tipus d'avaria en el seu vehicle, ja que som un taller multimarca que ofereix un servei especialitzat.

Si vol que elaborem un pressupost a la seva mida o simplement desitja fer-nos arribar una pregunta, empleni el següent qüestionari i li donarem una resposta al més aviat possible.

TALLERES J.M. SALUDES
Calle Sócrates, 81
Calle Abat Odo, 60

08030 Barcelona (BARCELONA) España

Telèfon: 933454695
Fax: 933114454

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de TALLERES J.M. SALUDES, , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a TALLERES J.M. SALUDES, indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Per poder enviar el formulari ha d'introduir el mateix codi que es mostra en la imtage dins del camp Verficar. Aquest control permet combatre l'SPAM (correu electrònic no desitjat). Si no pot veure correctament els caràcters, premi el botó Recarregar al costat de la imatge per generar un nou conjunt de caràcters.

captcha Premeu per canviar la imatge.